18.3.2010

Muistikirja


Tällaisia muistikirjoja valmistin talven aikana ahkeraan. Tein niitä joululahjoiksi ja pyynnöstä jopa myinkin pari. Kovakantiset, käsinsidotut kirjani ovat kooltaan 10 x 10 cm ja niissä on 80 sivua. Tämän kirjan sivut ovat vaaleanpunaiset ja kansien päällyksenä mustaa mulberipaperia. Se on omassa käytössäni; talletan siihen ideoitani ja suunnitelmiani. Harmittaa, etten älynnyt ottaa muista aikaansaannoksistani kuvia.


3 kommenttia:

Tibs kirjoitti...

Kaunis! Oot kylla eteva.

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis kirja. Kävin itse juuri kirjansidonnan kurssin.Minultakin on jäännyt aikaisemmin tekemieni kuvaaminen, mutta nykyään yritän muistaa ottaa kuvan aina tekeleistäni. Myöhemmin on kiva katsella kuvia ja muistella mitä on joskus tehnyt.

Helmi kirjoitti...

Kirjan sitominen on erittäin meditoivaa puuhaa. Siinä on mukavasti eri vaiheita, joita voi tehdä toisistaan riippumatta. Eli ei tarvitse (eikä voikaan) tehdä hommaa alusta loppuun samana päivänä.

Tuo kuvaus on kyllä kompastuskiveni! En vaan muista kuvata.
Enkä ole kovin hyvä kuvaamaan! Valokaan ei meinaa millään riittää sisällä. Mutta onneksi kuvankäsittelyohjelmalla voi (ehtiessään & jaksaessaan) parannella jälkikäteen.