30.10.2011

Talviaika

Taas sitä siirrettiin. Kelloa.
Niin turhaa, niin ärsyttävää. Minä menen joka kerta ihan jetläkkiin. En saa sisäistä kelloani millään kalibroitua. Olen niin ehdottoman sataprosenttisen varmasti sitä mieltä, että kellojen siirtelystä pitäisi luopua.

Ugh, olen puhunut.
Huomaatko? Olen vihainen kuin talviunia vailla oleva karhu...

Helmi

ps. Kiitos Marie Elisabethille Aperture -vinkistä!! Kävin lataamassa 30 päivän trialin, ja katsos, mitä osasin IHAN ITE tehdä! Tämäpäs onkin sitten koukuttava ohjelma. Ostaa aivan varmasti ja yrittää opetella käyttämään kunnolla =)

3 kommenttia:

liinu kirjoitti...

Olen niin samaa mieltä! Tai sitten voitaisiin kääntää kelloja talveen päin, olisi illalla edes hetken valoisampaa. Nyt tulee pimeä jo tuntia aikaisemmin, tylsää...

Marie Elisabeth's rum kirjoitti...

Hih, karhu on puhunut. Kävin kommentoimassa täällä jo aikaisemmin, mutta en päässyt kirjautumaan bloggeriin. Onneksi tuli uusi mahdollisuus :)
Kiva vesileima! Jälleen Aperture auttoi naista hädässä, kyllä nämä on niin meitä varten suunniteltu ;)
Joko sisäinen kello on antanut myöden ?
Lämpimiä marraskuunpäiviä pesääsi <3

Helmi kirjoitti...

Kyllä täällä vähän vieläkin pöpperöisenä muristaan. Varsinkin iltapimeällä. Töissä huomasin siirtäneeni muutakin kuin kelloa: kirjoitin päiväyksiin monessa kohtaa 12 ( eli joulukuun. Skippasin siis marraskuun kokonaan). Siirrellään sitten kunnolla, kun kerran aloitettiin...

Minäkin olen törmäillyt bloggerin tylyttämiseen. Ikävää, kun haluaisi kommentoida, ja sitten huomaakin, ettei onnistu. Eipä kauheasti kannusta!

Aperturen saloihin en ole ehtinyt vielä enempää paneutua. Ties mitä sieltä vielä löytyykään. Kiitos kovasti vinkistä! Täytyy vielä kehitellä tuota vesileiman ulkonäköäkin. Jos nyt keksisi ensin, mitä seuraavaksi blogiinsa kuvaisi. Takki tyhjä.