24.10.2010

Tähtitehdas

Ulkona on niin tolkuttoman syksyistä ja synkeää.
Ihanaa, kun saa viettää joutislasta sunnuntaipäivää sisätiloissa, villasukat jalassa. 

Kissakonttorilla on tähtitehdas. Olen ommellut pehmoisia tähtiä omaksi ja ehkäpä muidenkin iloiksi.
Sisävalaistus riittänyt tähdistön kuvaamiseen, joten piipahdin terassilla kuvaussessiossa. Laventelipuska osoittautui kivaksi taustaksi kuvauskohteelleni.
Vielä ei ole pakkanen vienyt kaikkea vihreyttä terassiltani. Tuo laventeli ja pelargoniat uhmaavat syksyn koleutta. Villiviinin punaiset lehdet tuuli on kyllä jo puhkunut mukaansa!

Terassi on jo saatettu talvikuntoon. Ikkunan eteen olen bygannut tuikkusommitelman kanervista, omenista (kestävät ulkona yllättävän kauan) ja sammaleesta. 

Pikkuhiljaa vaivun kaamokseen. Yritän olla vaipumatta talviunille.

Tunnelmaa sinunkin syksyysi!

Helmi
4 kommenttia:

Marie Elisabeth's rum kirjoitti...

Hetken säikähdin että kommenttiboxisi on kadonnut...huh!
Ihania tähtösiä! Olen käynyt kurkkaamassa puotiasi ja mielelläni kiikutan sinne tilauslistan, heti kun olen hetken rauhassa miettinyt.

Onnittelut puotin avaukselle ! Olet niin taitava että kiva kun mekin jatkossa päästään osalliseksi taidoistasi tällä tavalla, kauniiden kuviesi lisäksi.

Rauhallista sunnuntai-iltaa sinne :)

Marina kirjoitti...

Sinun blogissasi on herttainen tunnelma. Juu, tykkään käydä kylässä täällä! En ole itse vielä ehtinyt puodissasi vieraisille, mutta yritän kovasti ehtiä.

Tähtien tuiketta!

Helmi kirjoitti...

Katsos vaan Marie, en itsekään huomannut, että tuo viimeinen kuva on livahtanut signeerauksen alle (ja sitä myöden "piilottanut" kommenttiosaston). Blogin kirjoitusohjelma -varsinkin kuvaosasto- ei aina toimi ihan mieleni mukaan!

Marina, kiitos kiltistä kommentistasi!

Puodissa saa kuulkaas käydä ihan vaan katselemassakin. Minkään sortin ostopakkoa EI ole. Keksin laittaa puodin pystyyn, jotta tuotokseni olisivat jossakin esillä ja järjestyksessä :) Pari sydäntä meni viikonloppuna kaupaksikin, mutta kovinkaan suurta ostoryntäystä en rehellisyyden nimissä toki odotakaan. Kunhan on kivaa puuhaa!

Virpi kirjoitti...

Ihanille sivuillesi putkahdin Marie Elisabeth's rumin kautta. Ihana tunnelma. Lisäsin ehdottomasti luettavien listalle :)