29.8.2010

Muistikirja

Tähän pieneen muistikirjaani merkkaan ylös kangasmenekkejä, tarvikkeiden hintoja ja ostopaikkoja, yms. muka tarpeellista ja hyödyllistä.

Kokoa tällä siroudella on 11 x 8 cm, eli se edustaa Sucré & Mignonne -ajatusmaailmaani varsin mallikkaasti.

Itse on valmistettu paperitaitoksia ja sidontaa myöten.

Kansia tehdessäni halusin kokeilla "lähes kaikkea", eli edustettuina on ompelu, leimasimet, nauhat ja pitsit... Ja tietysti siirtokuvatekniikka, jonka avulla siirsin tekstin.

Halusin näet kokeilla eri tekniikoita ensin itselle tehtyyn kirjaa, jotta uskallan käyttää niitä lahja- ja myyntikirjoissani.

Tuo nimi (Mignonne & Sucre) on muuten ihan tarkoituksella väärin päin, jos joku ihmettelee... 

Hyvin näyttää toimivan, joten kissakonttorin tuotekehitysosasto antaa nyt tuotantolinjalle luvan aloittaa valmistusprosessit ;-)

Helmi - kissakonttorin pomo

3 kommenttia:

minnamarika kirjoitti...

Moikku!

Kiitokset vierailusta ja kommentistasi blogissani :))
Sinun blogisi on valloittavan i-h-a-n-a!!! Osaat tehdä upeita juttuja, niiiin taidokkaasti ja hyvällä maulla, että varmasti selaan kaiken vielä alusta asti, kunhan ennätän.
Katselin jo vähäsen ja haltioiduin...

Mukavaa alkanutta viikkoa!

Helmi kirjoitti...

Kiitosta vain Minnamarika! Minäkin olen tutkinut tarkkaan sinun sivujasi. Itse olet taitava ja idearikas. Pantaruusun teko-ohje on suorastaan nerokas. Pitää kokeilla jossain vaiheessa. Kun nyt ei polttaisi koko kämppää...

Kauniita töitä sinulla! Saanen imeä vinkkejä ;-)

minnamarika kirjoitti...

Jo vain ;)) Ideat on tehty jaettavaksi. Minäkin aion kokeilla sitä lusikkakorun tekoa johon olet upealla tavalla lisännyt helmiä :) Tykkään kovin <3 <3

Mukavaa viikkoa!