20.8.2010

Makkaritunnelmia

Uuden Kuun Emilia  esitteli hempeän ja raikkaan sänkykamariunelmansa.
Vaikkakaan meidän makkari ei ole lainkaan samantyylinen, äkkäsin siltä istumalta tilata H&M Homesta meillekin pellavalakanat. Vanhemmille valkoista, Pikkulle hiekanväriset (ehkäpä esittelen nekin, myöhemmin). Kummatkin sopivat täydellisesti värimaailmaamme.

Kerroinkin, makuuhuoneemme on tätä nykyä melkein zenistisen riisuttu ja mustavalkoinen. Eikä näistä minun "tunnelmakuvista" nuo uudet lakanat nyt varsinaisesti erotu, joten nyt on vain tyytyminen tällaisiin sisustuskuviin.


Ukkoseni mennä täräytti ihan omin päin tuon toisen Bourgien. Päivänä muutamana vain tuli kotiin laatikon kanssa. Täytyy sanoa, että melkoisen riskin otti ;-) Mutta hyvä niin, sillä nyt on makkari tasapainossa. Mainitsempa, että päiväpeittona meillä on Ikean untuvainen tuplatäkki. Erittäin käyttökelpoinen, sillä kätkee muhkeudellaan alleen ei-niin-timmin petausjäljen!


Toinen sisustuselementti, joka yllättäin ilmeistyi makuuhuoneeseemme, on Pikkun vanha musta kuppeli.  Senkin mieheni päättäväisesti asetti omalle puolelleen. Sopiihan se.Nuo valaisimet on himmennettävissä, joten iltaisella huoneessa on (kiitos mustan seinän) mielestäni ihanan mystinen (?) tunnelma.


Siis talvi-iltaisin. Kesäiltaisin aurinko pääsee laskiessaan kurkkimaan pienestä tuuletusikkunasta niin, että oli pakko kehitellä itselleni tämmöinen tuiki tarpeellinen nukkusuojus silmille. Aamullakin aurinko kurkkii isommasta ikkunasta, mutta silloin minulla onkin sen kanssa jo kisa, kumpi herää ensin.


Täytyy sanoa, että kyllä ovat aikast' ihanat nukkua, nuo pellavalakanat! Paljon pehmoisemmat kuin luulin.

Helmi

5 kommenttia:

Marie Elisabeth's rum kirjoitti...

Rohkeat ja hyvän näköiset kontrastit teillä. Pellavapetivaatteet on ihanat ja miten värilläkin on väliä. Valkoinen toimii aina, tuo raikkaan ja viileän tunnelman nukkumiselle.

Kiva idea tuo sängynpeite. Muhkumpi :)
Kiva oli myös lukea että kummatkin sisustatte kotia. Tuo tasapainoa kun molemmat osallistuu.

Oikein ihani unia ja hyvää yötä :)

Elsa kirjoitti...

Minustakin rohkeaa ja kaunista! Mustan ja valkoisen yhdistelmä on hurmaavaa. Untsikka päiväpeittona = hyvä idea!

Mukavaa viikonvaihdetta!

Anu kirjoitti...

Heips
Kaunista! Meillä on juurikin sama IKEAn täkki talvisängynpeittona ja nuo lakanat tilasin vuosi sitten syksyllä. Täkki on ihanan vaivaton, muhkea ja untuvainen. Ja tykkään sen sävystäkin, kun ei ole liian kylmän valkoinen. Lakanat taas vain paranevat pesujen myötä :)
Kivaa lauantai-iltaa,
Anu

Helmi kirjoitti...

Kaunis kiitos kullekin!
Alkaa jo lähennellä huumorin kukkasia se, että ukko kulta joka ehtoo nukkumaan tullessaan toteaa, että "nää (pellavalakanat) on kyllä tosi hyvät" :-D

Lauantaipäivä hupeni kaikenlaiseen huushollaamiseen. Sunnuntain olenkin päättänyt pyhittää omaan touhuntaani. Äänitin eilen Valentinosta (se muotihemmo) kertovan dokkarin, jonka ajattelin katsoa neuloessani kaulaliinaani, josta Marielle kerroin. Kiitos Marie, piipahdinkin jo Eurokankaassa. Yllätyin kovasti tyllivalikoiman laajuudesta!

Valentino -dokkari muuten tulee Teemalta vielä uusintana ensi viikolla, jos teistä jotakuta kiinnostaa. Muodin maailmaa, mutta Valentinon luomukset ovat KAUNIITA. Valentino on sanonut rakastavansa kaikkea KAUNISTA, joten mielenkiinnolla kurkistelen hänen maailmaansa.

Marie Elisabeth's rum kirjoitti...

Saavuin tänne vielä kertomaan että blogissani on sinulle jotain :)