30.7.2010

Kesäaamun teehetki


Lomalla otin tavakseni aamuisen teehetken terassillamme.
Kiitos lämpimien aamujen!

Kuten näkyy, kaunis teekuppi on vielä hakusessa. Valkoinen sen olla pitää ja iso, mutta tahtoisin jonkun vähän romanttisemman.Suklaakakkupalat tein Marie Elisabethin ohjeen mukaan. Tajuttoman hyvää!! Kiitos Marie, ohjeesi ovat aina toinen toistaan herkullisempia.

Olen hiukan vältellyt irtoteetä, sillä en tykkää sihti- yms. virityksistä. Lähinnä niiden "jälkipyykistä".  Kun viimein löysin kaupasta kahvisuodatin papereiden vierestä teenhaudutuspussit, ongelmani oli ratkaistu!
Vihreä tee on feivoriittini. Saa olla maustettukin. Tea fortén Jasmine Greenin tuoksu on taivaallinen.

Niin olen tykästynyt teehetkiini, että pitänee miettiä, miten rauhaisat sessiot saisi ujutettua arkeenkin.

Ylipäätänsä... pitäisi saada arkeeni lisää rauhallisia hetkiä. Ne tekevät niiiiin hyvää!

Rauhallisia hetkiä sinullekin!

Helmi

3 kommenttia:

Marie Elisabeth's rum kirjoitti...

Namskin namskin...ei voi olla sama ohje ;) Tämä sinun näyttää niin paljon herkullisemmalta.
Tee hetkien jälkipyykki on tosiaan joskus vähän rasittava. Meillä kun ei muuta juodakkaan. Pussukat on näppärin vaihtoehto. Toivotan hyviä teehetkiä sinne.
Muuten kuppisi on kaunis sekä kannu. Tykkään!

Helmi kirjoitti...

Höpö höpö, minun kuvani kalpenevat häpeästä, eikä niistä voi puhua samana päivänäkään sinun otostesi kanssa! Kyllä sinun kakkukuvasi vaan nämäkin peittoavat mennen tullen. Mutta, nams-nams, maku on taivaallinen!

Olen ottanut tavakseni puolittaa reseptisi. Eli yritetään herkutella vain vähän kerrallaan, ettei meistä tule kuusisataakiloisia ;-)

Ei näet kauaa "happane" tämäkään kakku kaapissa. Miehistö hyökää kuin hyeenalauma saaliille, kun haistaa uunista tulevan tuoksun. Olen heillekin kertonut (ja näyttänyt), mistä resepti on peräisin. Niin, että terkkuja vain heiltäkin!

Marie Elisabeth's rum kirjoitti...

Kiitos terveisistä :) Edellisessä kommentissani totta joka sana. Sinulla on kuvissasi kauniit sävyt ja leivoksen koostumus tulee kivasti esille.
Minulla noi kuvat tuli tosi keltasiksi :)