9.6.2010

Little Darlings

Suloisia tyttöjä, eikö?


Kirjanmerkkejähän nämä!

Siirtopaperilla vintagekuvat puuvillalle, leimalla ja pitseillä lisää somistelua.
Taas vähän ompelua. Sirkkojen hakkaaminen paikalleen on tuskaisaa! Saan ne aina hiukan vinoon.



Helmi

6.6.2010

Great balls of FORE

Ruoho kutsuu. Minua ja mailojani. Jorpakot suorastaan huutavat pallojani...

Teinpä tässä eräänä ehtoona perheellemme eräänlaisen golfpäiväkirjan, johon kirjataan käynnit kierroksilla. Viime kesänä kirjaukset tehtiin ihan vain paperilappuselle, mutta nyt ihan tällaisen "notebookin" kehittelin.





Niille, jotka eivät hallitse omituista golfkieltä, kerrottakoon, että "FORE" pitää huutaa aina, jos pallo on aikeissa lentää jonkun niskaan. Ei minun pallot kenenkään niskaan lennä! Ne kun eivät tahdo lentää muutenkaan :-)





**Laitoin tunnisteen "kirjansidonta" alle, vaikkei tämä nyt puhdasta kirjan sidontaa olekaan.**
Helmi

3.6.2010

Tyynyn koordinaatit

Tästä tyynystä nyt sitten paljastuu meidän olohuoneen paikka.



Eli noilla koordinaateilla meille kutakuinkin löytää perille. Halusin kokeilla, miten kankaanpainanta onnistuu kotioloissa. Raidat tein niin, että leikkelin kontaktimuovista sopivia suiruja, jotka teippasin kankaaseen ja töpötin päälle kangasväriä. Melko kuivana pidin superlonitöpöttimen, jottein väriä vahigossakaan karannut teipin alle. Sitäpaitsi tarkoitus oli saada hieman vintagemaista jälkeä. Irrotin teipit ja totesin viivojen onnistuneen erinomaisesti.



Sitten leimasin numerot samaista väripastaa käyttäen. Taas väriä hintsusti. Henkeä pidätellen jokainen numero kerrallaan. Hyvinhän se meni! Annoin vähän aikaa kuivua ja kiinnitin värin vielä silittämällä. Sitten vaan sur-rur tyynyksi. Nyt pitää vaan olla tarkkana, ettei koti täyty teksteistä. Ideoita kyllä riittäisi!

Helmi