9.6.2010

Little Darlings

Suloisia tyttöjä, eikö?


Kirjanmerkkejähän nämä!

Siirtopaperilla vintagekuvat puuvillalle, leimalla ja pitseillä lisää somistelua.
Taas vähän ompelua. Sirkkojen hakkaaminen paikalleen on tuskaisaa! Saan ne aina hiukan vinoon.Helmi

4 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Onpas söpöjä! Mistä tuollaisia siirtokuvia saa? Puuvilla näyttää ihanan röpelöiseltä näissä kuvissa. Luulin ensin pellavaksi. Mistä saat kaikki ihanat ideasi?

Helmi kirjoitti...

Ideoita kehittyy, kun surffailee toinen toistaan kauniimmissa blogeissa! Matkiminenhan on täysin sallittua, ja vielä parempi, jos pystyy ihan omanlaisiaan duunailemaan :-)

Noita kuviakin on tullut lainailtua milloin miltäkin verkkosivulta. Googlettamalla Free Vintage Images pääsee näppärästi alkuun. Sitten vain printtailemaan (mustesuihkuprintterillä) kuvansiirtopaperille ja silittämällä siirtämään kuva kankaalle. TODELLA hauskaa puuhaa!

Ostin Stockan kangasosastolta metritolkulla luonnonvalkoista pehmeää puuvillaa ihan toiseen tarkoitukseen (pitäisi verhoilla ruokatuolit; vaikkakin kangas on varmaan tarkoitettu verhoksi), mutta tuli sitten kokeiltua, miten taipuu askarteluun. Ihastuin siihen kovasti (juu, pellavalta se näyttää!), jpten enpä tiedä, mahtaako siitä koskaan tuolinpäällisiä tullakaan. Ja nuo siirtokuvat käyttätyvät näköjään puuvillalla mielestäni paremmin kuin pellavalla. Mistä lie johtuu?

Marie Elisabeth's rum kirjoitti...

Kauniita käsitöitä täällä sinun blogissasi ja muutoinkin blogistasi välittyy herttaisuus :)
Aurinkoista Juhannusta sinulle!

Helmi kirjoitti...

Tervetuloa Marie! Kiitos, tervehdyksesi lämmitti mieltäni. Minä viihdyn myös erittäin hyvin sinun "luonasi"!!

Ihanaa kesän jatkoa kaikille muillekin! Olen kyllä puuhaillut kaikenlaista ja kuviakin olen ottanut, mutta en vaan millään ole ehtinyt saattaa aikaansaannoksiani blogiin asti.

Eli hengissä ollaan ja kesästä nautitaan!

Helmi :-)