12.11.2010

Joulunpunaista


Joulunpunaiset mokkaballerinat huhuilivat minua kutsuvasti Bulevardi 5:n ikkunassa. Pakkohan ne oli ostaa, Pretty Ballerinas. En omista yhtäkään punaista vaatetta; mustaan ajattelin nämä yhdistää.
Piti siis tuunata punainen koru.

Puuhelmistä, hopeasta ja vanhasta korvakorusta. Nyt minulla on joulunpunaista päällepantavaa - itselleni sopivana annoksena.

<3

Mukavaa viikonloppua toivotellen,

Helmi

7 kommenttia:

Viivi kirjoitti...

Mielettömän upeat! Tuo väri on niin hehkuva!

Matilda kirjoitti...

Aivan upeat!

Anu kirjoitti...

Voi että, miten kauniit kengät ja koru. Juuri sopiva annos joulunpunaa. Minä olen kovasti balleriinojen perään :)

Helmi kirjoitti...

Kiitoksia tytöt!
=)
Hely ja poposet pääsivät ekaan käyttöön isänpäivänä.

minnamarika kirjoitti...

IIks! Valloittavan viettelevät punaiset balleriinat, ja niihin täydellisesti sopiva kaulakoru :))

Tibs kirjoitti...

Helmi, mista hankit tarvikkeet koruihin? Olisin itsekin vihdoin innokas napraamaan jotain pienta ja korut voisivat olla sen mun juttu, mutta kun en löyda edes helmia joista aloittaa...

Helmi kirjoitti...

Kiitos kiitos Minnamarika! =)

Tibs, vähän sieltä ja täältä. HelmiQ:sta ostin viimeksi kivihelmiä (onyx, jade, ruusukristalli) nettitse. Ulkomaisia nettifirmoja en ole vielä kokeillut. Nuo punaiset puuhelmet ostin Sinellistä Kampista. Paha paikka, josta ei pääse koskaan ulos ostamatta jotain (täysin ylimääräistäkin). HobbyPoint on toinen yhtä kauhea kauppa!

Aloittaminen on aina vaikeaa, kun pitää päättää, mistä aloittaa! Tuppaa käymään niin, että tarvikkeita on vähän sitä sun tätä, iloisessa kaaoksessa....ainakin meikäläisellä.