7.11.2010

Amor

Väsäsin iltapäivän ratoksi itselleni helmistä "nauhan".
Hopeinen AMOR -sydän on taannoisten hopeasavikokeilujeni tuotos. Nyt se löysi paikkansa helmien jatkeena.  Tykkään sydämestä kovasti, se on mukavan muhkurainen ja pehmoisen kotoinen. Sellaistahan rakkauskin parhaimmilaan on :-)
Käväisin tänään Nurmijärvellä Wanilla Rosessa, jossa vietettiin joulukauden avajaisia ja naapurihuoneistossa pidettiin sisustuskirppistä. Wanilla Rosesta mukaani lähti upea tarjotin, käytännöllinen näkkileipäkaulin ja kerä punavalkoista narua. Olisin sieltä paljon muutakin ostanut, mutta tällä kertaa näin.
Aurinko helli tänäänkin, kunnes iltapäivällä Helsinki sai ensilumen, kait? Pyrytti taivaan täydeltä noin viisi minuuttia, ja sitten kaikki oli ohi. Lumikin. Ja aurinko - se jatkoi nauraen paistamistaan.

Mukavaa viikon alkua!

Helmi

3 kommenttia:

Marina kirjoitti...

Itsekin olen aloitellut korujen kokoamista, pidän siitä näpertelystä. Helmiä pitäisi vain saada taas niin paljon lisää.

Kauniilta näyttää tuo hopeasavi-sydän, kaunis korun jatkeena <3 Voiko hopeasavesta askarrella ihan kotona- vaatiiko jotain polttamista tms. En ole perehtynyt, mutta tästä mielenkiintoni heräsi!

Raikkautta viikkoosi!

Helmi kirjoitti...

Moi Marina!
Hopeasavi (silver clay) on valkeaa "savea" (saven ja 999 hopean sekoitusta). Juju on siinä, että se muovautuu kuin savi. Kuivuttuaan tekele "poltetaan" kaasuliekissä. Minä polttelin ihan tavallisen (Biltemasta ostetun) retkikeittimen päällä seitsemisen minuuttia. Ja kas, savi oli palanut pois ja jäljelle jäi 999 hopea, jonka työstöä jatketaan kuten hopean yleensäkin. Tutustu aiheeseen vaikkapa Hopeasavi.fi -sivuilla. Eli kyllä vain, ihan kotioloissa onnistuu ja onkin tosi hauskaa puuhaa!
Mukavaa viikonjatkumoa sinullekin!

Tibs kirjoitti...

Aika upea, vautsi!