7.9.2010

kynttiläkauden avajaiset

Parisen tuikkua on toki jo polteltu, mutta varsinainen kynttiläkauteni alkaa yleensä syyskuussa.

Niin nytkin. Olin toki valmistautunut jo hyvissä ajoin.... päällystämällä uutukaiset tulitikkuaskini mielestäni kaupanmallia tyylikkäämpään kuosiin. Jotta niitä voi sitten pitää esillä.  Ranskateemalla mennään tuleva kaamos.


Löysin näet viimein kauan halajamani Cavallini & Co:n leimasimet englantilaisesta nettiputiikista. Itseasiassa juuri tuoreita leimasimia testaillessani tämä tulitikkuaski-idea näkikin päivänvalon.Mehr Licht!

Helmi

3 kommenttia:

Marie Elisabeth's rum kirjoitti...

Taas sinä sen teit! Kauniit askit. En ole koskaan leimasimia kokeillut. Saako niitä Suomesta...kauniita siis? Minulla olisi paljon opittavaa, kiva kun saan käydä täällä oppia ottamassa.
Hyvää viikon jatkoa sinne!

Helmi kirjoitti...

Heissun Marie! Erilaisia leimasimia (kauniitakin) ja mustetyynyjä on askartelukaupat pullollaan ja leimailuideoita vallan loputtomasti. Minä olen ihan noviisi tällä saralla! Aloittelin Sinellin leimoilla. Versafine -musteen olen todennut oivaksi sekä paperi- että kangasleimailuun.
Näitä Pariisiaiheisia leimasimia aikani metsästelin kaupoista (turhaan, Stockallakin oli joitain saman valmistajan, muttei just näitä), joten ostaa paukautin lopulta tyyliin "maksoi mitä maksoi" Papernation -nimisestä nettiputiikista. SEN SIJAAN Lumivalkoista -blogin (kurkkaa ihmeessä!) Minnamarika vinkkasi, että saman sarjan Vintage Postage -aiheisen setin voisi ostaa Ateneumin kaupasta! Tietysti riensin HETI täydentämään kokoelmaani. Olen niiiin ihastunut näihin.

Mukavaa viikon loppupuolta sinullekin! Tilkkutäkki-ideasi on LOISTAVA!

Marie Elisabeth's rum kirjoitti...

Kiitos tiedoista :) Onkin aikaa kun olen viimeksi askartelliikkeissä käynyt. Pitää ottaakkin ohjelmalistalle. Käyn kurkkaamassa Lumivalkoista-blogissa :)

Viikonloppu häämöttä ja ajatus tuntuu hyvältä! Hyvää perjantaita sinulle :)