28.2.2012

Nukkumapaikkoja

Mossepa tässä nyt esittelee (paitsi itseään, myös) erilaisia nukkumapaikkojaan.Tämä iso tyyny kelpaa mainiosti pienemmällekin koiralle, sillä siihen on helppo kömpiä, kun ei ole laitoja.


Mutta ensimmäisinä päivinä kelpasi nukkumapaikaksi jopa pisutarjotin....jota edelleenkään ei oikein osata käyttää tarkoitukseensa.


Lehtiä Mosse kyllä lukee suurella mielenkiinnolla. Ja jos sellaisen ehtii napata, vie nopeasti mukanaan isolle tyynylle tarkempaan tutkimukseen.

Päiväpeti on tehty simppelisti pahvilaatikkoon. Tällainen "koija" on mäyrikselle mieleen. Ahtaampikin saisi olla.


Makeita unia pikkuinen vetelee noin puolentoista tunnin välein. Nytkin, tätä kirjoittaessani.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi miten suloinen mosse! Pentujen unipaikat on aina ihania :)

Mari kirjoitti...

Ihana pikkuinen! ♡

ania kirjoitti...

Oooow <3 Ihana, kaunis Mosse! Oikein kuulen hänen hengityksensä ja nukkutuhinat. Paljon onnea perheenlisäyksestä! Eikös mäyris ole luolakoira, tykkää ahtaista paikoista ;) Meilläkin on Dog Galleryn koiranpeti hoitokoiraa varten aina valmiina. Koira on tykännyt kovasti vaikka valitseekin hyvin tarkkaan millä alustalla (mahdollisimman pehmeällä, kiitos) rupeaa nukkumaan. Oma koira, yorkshirenterrieri, meillä oli 14 vuoden ajan ja ikävä vieläkin kolme vuotta sitten poismennyttä vanhusta. Onneksi on tämä hoitokoiralohduttaja. Hellät rapsutukset lutuselle.

Helmi kirjoitti...

Onhan se...sulosöpelö.

Luolakoirahan tuo on ja kyllä se leikeissäkin näkyy. Mutta kuka kertoisi Mosselle, että mäyräkoira EI ole sylikoira. Sitä se ei näytä tajuavan!

ania, minä jo välilä hiukan suren tuota koiran lyhyttä elämänkaarta. Mutta ei saisi! Ehdottomasti pitää ottaa joka hetkestä kiinni.

Minä rapsuttelen, minkä kerkiän. Ja saan aika makoisat nuoleskelut vastalahjaksi!

Lovviisa kirjoitti...

Hyvvää huomenta kammarista ! Ja voi herttasta sentään mikä söpöliini lutunen on teille muuttanna :)