11.11.2011

Harmaata


Harmaa päivä, vielä harmaampi seinä.

Meidän olkkarin seinä on nähnyt jos jonkinmoista väriä pompeinpunaisesta hiekkabeigeen. Alun alkaen tuo seinä oli tietysti maalarinvalkoinen ("väri" jota inhoan). 

Nyt sai viimein hiekkabeige väistyä harmaan tieltä.  Tikkurilan Kontion ja Basaltin välillä punnittiin tovi. Päädyttiin viileäsävyiseen Basalttiin.


Kauaa ei nokka tuhissut maalarimestari Kukkelmanin ryhdyttyä viime sunnuntaina (kirkonmenojen aikaan...) töihin. Kukkelman on nopea, tarkka ja -huom, huom- suttaamaton mestari maalaustöissä :-) 
Minä rakastan maalaamista, mutta mestarisnaisen tavoin en tykkää pohjatöistä. 
Reklaami: Apupoika saa paikan!


Tykätään kovasti. Seinä elää valon mukaan, ollen illalla melkein musta (erittäin hyvä tausta mustalle taulutelkkarillemme) ja päivällä hauskan savinen. 


Olkkarimme on parhaimmillaan viisimetrinen. Muut seinät ovat valkoiset ylös asti, mutta tämä "väri-ilottelunurkka" on maalattu vain kolmeen metriin. Rajaa tilan ja keventää kummasti. 


Vielä kun saisi nuo taulut joskus seinään. Mikähän siinä onkin, että se kohta projektissa aina liruu?

Mukavaa viikonloppua Sinulle!

Helmi6 kommenttia:

Lovviisa kirjoitti...

Siis hieno ! Ja nuo taulut näyttää ainakin täältä katsoen olevan paikollaan :)

Viivi kirjoitti...

Upea! Ja mikäs vika tauluissa tuossa kohtaa on? Mukavaa vloppua koko poppoolle!

La Petite Princesse kirjoitti...

Onpa kiva sävy!

Me päädyttiin syksyllä makkarissa juurikin tuohon toiseen :) Kontiaiseen. Kuvia löytyy täältä in action:

http://prinsessanoppi-lapetiteprincesse.blogspot.com/2011/09/vihdoin.html

Tibs kirjoitti...

Ihanan harmaa - ja just kivasti rajattu! Harmaa on mun lempparivari sisustuksessa, riittavan neutraali mutta kuitenkin tarpeeksi karakteeria!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvin hyvä väri ja luo antavan taustan Kartellin valaisinkaunottarelle. Erittäin CHIC :)

Helmi kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteista!

Lovviisa ja Viivi: jossain tuossa ne taulut, mutta kiinni seinässä. Jos jättäisin noin, niin eipä aikaakaan, kun joku koheli ne tuosta kaataisi.

La Petite Prinsesse: Aivan, Kontiainenkin on niin ihana sävy. Tosiaan kauan mietittiin, haluttiinko nyt lämpimän vai viileän sävyn. Koska seinä oli aiemmin beige, niin päädyimme viileään. Vaihteeksi. IHANA blogi sinulla! Täytyypä tutkia lisääkin. Kurkkasin "Kontiaisen" ja erittäin tyylikkääksi havaitsin!!

Tibs: niin totta. Oikein hyvä tausta kaikille muille. Mutta olen sitä mieltä, että pitää osata rohkeasti valita juuri se OIKEA harmaa. Mikä sitten onkin ihan kamalan vaikeaa....

Bibelot: Kartellin valaisin tosiaan kaipaa taakseen tummuutta, jotta erottuu. Beigeen se naamioitui niin, ettei tehnyt mieli edes laittaa päälle. Nyt ne (niitä on kaksi, tason kummassakin päässä) loistaa innoissaan ja piirtelee seiniin omia kuvioitaan.

Oikein mukavaa viikon jatkoa kaikille! =)