21.8.2011

Syyskesän kukat

Mikä nyt on? Loppukesä...alkusyksy? Syyskesä?
Olen aina ja vankkumattomasti ollut sitä mieltä, että elokuu on kesäkuukausi. Paljon enemmän kuin kesäkuu itse. Kesäkuussahan, juhannuksen tienoilla voi "hyvässä lykyssä" tulla vaikka räntää. Mutta kesäkuukaudestaan huolimatta elokuu alkaa selvästikin kääntyä syksyyn. Niin ajatuksetkin.
Sain vaihdettua terassikukat syksyisempiin. Liila ja hopeavihreä miellyttivät silmääni. KAS KUMMAA, sillä värimaailmahan on ihan suoraan laventeleista...

Ja vaikka kuinka puutarhakaupassa pänttäsin lajikkeiden nimet päähäni, niin enkös ne jo kotiin tultuani ollut unohtanut. Heinää, mutta mitä heinää? Ja olisko tuo toinen nyt sitten joku krysantteemi? Ei mitään "hajua"! Tiedätkö sinä?Mutta siellä ne nyt terassi-ikkunan takaa meitä ilostuttavat. Tuossa kuvassa ne tosin iloitsevat itse aurinkokylvystään, jonka niille heti kotiintulon kunniaksi annoin. Eli kuvan kori ei ole ns. loppusijoituspaikka =)

Ihania loppukesän kuulaita päiviä toivotellen,

Helmi

2 kommenttia:

Lovviisa kirjoitti...

Kukkaset näyttäsivät ihan syysastereilta, heinää en tunnista...On kyllä mahottoman nätti :)

Helmi kirjoitti...

Kiitos Lovviisa! Asteri se taisi ollakin!
Ei lukenut "SYYSasteri", vaan joku muu asteri (mikäli siis nyt oikein muistaisin) mutta uskon, että ihan samaan kategoriaan menee.

Niitä syysastereita Muhevaisilla oli sellaisia perinteisiä isoja puskia, mutta näitä vain tällaisia pieniä (tuossa on siis 3 puskaa astereita ja 2 heinää).