28.5.2011

Gray Grannies

Marie Elisabeth minut viime syksynä haastoi neulomaan Seitsemällä Veljeksellä.  Viekoitteli to-del-la ihanilla torkkupeitoillaan! No, eihän minun neulomisestani mitään ole tullut, mutta lankoihin ihastuin niin, että jotain piti kehitellä.

Muhi mietteet talven yli ja heräsi ajatus kevätlämmössä.Kesä ja virkkaus kuuluvat minun maailmassani yhteen. Kipsasin Novitan Lankadeliin ja valkkasin sopivan skaalan harmaata ja valkoista. Viisi sävyä, joista nyt tulevan kesän lämmössä valmistuu säyseäsävyinen torkkupeitto.

Isoäidin neliöihin päädyin. Näppärän kokoisia ja mukavan vaihtelevia.
Sohvallamme tarvitaan toinen peitto, sillä ainukaisesta tulee Pikkun kanssa joka iltainen "tappelu". Huushollin herra kyllä pärjää ilman vällyjä, mutta Pikkun kanssa tykkäämme tehdä pesää sohvannurkkiin, eikä se (Pikku) enää oikein mahdu minun pesääni.


Näette sitten, kun on valmista....

Vielä pari päivää ja sitten koittaa arvonnan hetki!
Wirallinen walwoja, Pikku ilmoitti, että tiistaina (31.5.) kello 18 on H-hetki. 
MUTTA, mutta... kuten kaikki varmaan ovat jo huomanneetkin, on kaikkien (ensin pelästyin, että vain minun!!) lukijat hävinneet jonnekin! Tylsää. Tarkkaillaan tilannetta, jos vika jatkuu pidempään, voi olla, että venytän hiukan tuota arpomispäivää. Että kehtaavatkin sotkea arvontaani ;-)


Helmi

5 kommenttia:

Marie Elisabeth's rum kirjoitti...

Ihania sävyjä ja palaset tosi kivat. Viidellä sävyllä tulee kivaa eloa torkkupeittoon, pidän kovasti. Minulla on vielä haasteesi toteuttamatta mutta virkkukoukun olen jo ostanut ;)

Toivotaan että takkuilut loppuu ja saamme pian kuulla kovin odotetun tuloksen :)

Kaunista viikonlopun jatkoja sinne!

Lovviisa kirjoitti...

Ihanoita huopatossusävyjä :)

Kesäkukka kirjoitti...

Pidän myös nuista sävyistä!

Minulta hävisi lukijat tässä taannoin kanssa, mutta ilmestyivät sitten kiltisti takaisin.
Että kyllä sinunkin varmasti huomiseen mennessä tulee näkyviin.

Mukavaa sunnuntai-päivää Sinulle!

Helmi kirjoitti...

Jeee! Siellähän te kaikki taas olette!!

Elämä jatkuu ja arpomishetkikin pidetään alkuperäissuunniltemien mukaisesti. Enää EN muuta suunnitelmia....paitsi jos bloggeri kokonaan kaatuu....
terveisin, Pessimisti =)

Ellis kirjoitti...

Heipsan! Ihanaa, kun löytyi näin kaunis blogi luettavaksi :) Laitoin jo arvat vetämään, mutta en malttanut olla kommentoimatta tännekin vielä.
Mukavaa alkavaa viikkoa!