23.4.2011

Hyvää Pääsiäistä!


Olen kranttu yllätysmunien suhteen. Yllätykset menevät vuosi vuodelta tyhmempään suuntaan ja tänä vuonna oli todella vaikeaa löytää edes vähänkään kauniita munia! Musta "Pääkkikkö" tai "Habbo" -muna ei täytä laatukriteereitäni ja Nalle Puh ym. Disney -aiheinen (hoh hoijaa) kyllästyttää. Missä olivat kaikki kukalliset, raidalliset, pilkulliset? Herkät ja pastelliset? 

No niin, nekin siis piti tehdä itse....

Käärin valmiit yllätysmunat folioon ja somistelin kankaanpaloin ja nauhoin. Piste. 


Nämä ovat minusta paljon nätimmät. Vielä jään odottamaan sitä yllätysmunaa, joka kätkee sisuksiinsa sormuksen tai muun korun. Saisi se rihkamaakin olla, mutta Tillander ja kumppanit: vinkkinä vain, että kysyntää olisi!!

Näillä mennään tämä pääsiäinen. Nuo puput ovat minulle erityisen rakkaita. Mieheni osti ne minulle ensimmäisenä yhteisenä Pääsiäisenämme. 


Muniin liittyen, haluatkos kuulla jotain surkuhupaisaa?
Laittelin viikko sitten terassin pöydälle (siihen ikkunan taakse iloksemme) somistukseksi mm. niinestä ja heinistä kyhäämäni "linnunpesän", johon sijoittelin viisi somaa viiriäisen munaa (sellaisia tyhjäksipuhallettuja). Eilen huomasin, ettei yhtään ainoaa munaa ole enää jäljellä. Tuuli niitä ei ole vienyt, vaan....harakka, varis, lokki??? 
Mahtoi maistua hyvälle! =D


Oikein ihanaa ja aurinkoista Pääsiäistä!

Helmi1 kommentti:

Marie Elisabeth's rum kirjoitti...

Suloiset puput :)
Voi lokki minkä teki. Minulle lokki edustaa kiusantekijää. Joten miltein varma olen asiasta ;))
Toivottavasti pääsiäisesi oli onnistunut. Meillä nautittiin lähinnä herkuista ja säästä.

Aurinkoisia päiviä tulevaan arkeen :)