20.3.2011

Noir & Blanc

Sokeroitua ja sievää musta-valkoisena versiona.


Minimuffinsit on tehty ihan perusreseptillä, tavallista ja kaakaotaikinaa. Ennen paistoa lisäsin kaakaoversioihin palan Käck -patuukkaa ja vaaleaan palan Alkukaramellia.Kuorrutteetkin ovat perusmassaa voista, tomusokerista ja Philadelphiasta. Tummaan lisäsin taas kaakaota ja värjäsin massan mustalla elintarvikevärillä. Suurin työ oli löytää kaupasta teemaan sopivia koristerakeita. Tuppaavat olemaan riemunkirjavia. Hopeavalkoiset nonparellit kelpuutin, samoin lakurakeen ja Turkinpippurimurskan. Kukat jouduin tekemään marsipaanista itse. 

Kuvaan pääsi vain yksi kutakin sorttia, mutta näyttävän kahvipöydän sain, kun laitoin näitä suuren vadillisen. Olivat kovin suosittuja...

Helmi

4 kommenttia:

Viivi kirjoitti...

Namskis... käckillä maustettu kuullostaa taivaalliselta...

Anu kirjoitti...

No N A M!! Ja lisäksi kauniita :)

Kesäkukka kirjoitti...

Herkullisia varmasti!
Muffinsit on usein niin suuria, että ei sitten muuta jaksakkaan, siksi nuo mini-versiot ovat varmasti juurikin sopivia. Voi syödä sitten vaikka kaksikin ;), kun näyttävätkin niin hyviltä!

Aurinkoista viikkoa!

Marie Elisabeth's rum kirjoitti...

Vesi nousi kielelle. Kauniit ja maukkaan näköiset herkut! Hetki sitten esikoisemme kysy että onko meillä jotain herkkuja...täytyi todeta että kaapit ammottaa tyhjyyttä herkkujen osalta :/ Täytynee korjata tilanne :)